​               INTERNATIONAL KARATE ORGANIZATION KYOKUSHIN JINZEN DO

SELVTILLID ER IKKE KUN FOR DE FÅ, -VI HAR ALLE SAMMEN BRUG FOR AT TRO PÅ OS SELV,​-FOR AT SKABE GODE RESULTATER. DET LIGGER I VORES UNDERBEVIDSTHED! VI SKAL BARE LÆRE AT​-FINDE, -DET OG BRUGE DET PÅ DEN RIGTIGE MÅDE.

Jeg bruger ofte ordene: ”En utæmmelig kraft, som vil og kan mærke livets puls, kan alt.” Når noget er muligt for andre, er det også muligt for mig. Det som, ikke er muligt for andre, kunne godt være muligt for mig. Jeg vælger at fjerne så mange begrænsninger som muligt, begrænsninger som hæmmer mine
personlige muligheder for succes. Efter nogle års regelmæssig træning vil kampkunsten begynde at blive en
​integreret del af ens livsstil, således at man får mulighed for at opnå det højeste mulige: ”at tømme sindet for alle uvæsentlige tanker og kun fokusere på det væsentlige, at være her og nu.” Det, som er vigtigt lige her og nu, kan være under træningen i Dojoen, eller kamp under et vigtigt mesterskab, eller det kan være under udførelse af ​-Tameshiwari.

Jeg tillader mit sind at komme i ”Mu Shin”. En sindstilstand, som kan tages frem efter behov. Den kan bruges i det daglige på arbejdet, i en krise situation, hvor du bliver overfaldet, en vanskelig periode i dit liv med langvarig stor psykisk belastning eller under din daglige træning. Når man træner på en Makiwara, træner man ikke kun for at hærde sine knoer, du lærer at ramme præcist og have fokus på dit mål og tro på dig selv. Vejen til succes handler kun om at være målbevidst og tro på at det er muligt, for dig,- uanset din alder eller køn.

HER KAN DU TILMELDE DIG NÆSTE TAMESHIWARI KURSUS

Tameshiwari handler om at lære hvordan man overvinder sin frygt:
​Du skal først vinde over dig selv, din frygt og usikkerhed, før du kan vinde over din modstander, næste eksamen, jobsamtalen, eller over det emne du skal gennembryde. Vær ydmyg og vis respekt, det skærper din fokus og opmærksomhed. Du kan lære at tro på dig selv, og blive fri for dine begrænsninger.  Kyokushin handler om at fokusere på vigtige ting i livet og leve i nuet med fuld opmærksomhed på dine omgivelser.

Vi arbejder med Zen og Mindfulness, som et af vores værktøjer til at fjerne vores frygt og usikkerhed.

Tilmelding til næste ( gennembrydning) kursus. E-mail:  Honbu@jinzendo.org

Skriv til os, så afholder vi næste kursus, når vi er mindst er 20 deltager.

Prisen per deltager er: Kr. 375,- inkl.. Delager certifikat, bogen - Zen & Tameshiwari -
​skrevet af Hanshi Flemming Schrøter 8. Dan.

Junior 10 -14 år gennembryder plastik brædder. Som er gratis. Men udgiften til brædder skal man afholde foruden kursus prisen. Senior: Gennembryder fyrretræ, her bestiller man det antal brædder, man ønsker at gennembryde på tre forskellige teknikker. Kno-slag: Seiken, Håndkant-slag: Shuto, Empi: albue-slag. Hvert bræt koster kr. 30,-. Junior og kvinder få en handske som beskytter knoer, hvis det ønskes.

Kontaktoplysninger

Jinzen Do Honbu Dojo Bogø

Nybygade 14

4793 Bogø

E-mail:Honbu@jinzendo.org

Sjællands Hus Byg
Opalvænget 6
4780 Stege
Tlf.: 29 45 33 85
sjaellandshusbyg@gmail.com

Ring mig op​